Over ons atelier

Over ons atelier

Hier vertellen we graag even wat over ons atelier.

Drummen is van jong af aan altijd al een heerlijke hobby geweest. Lekker muziek maken op dat mooie instrument. Op een gegeven moment kwam het idee om van mijn eerste “middelbare school” drumstel lampen te maken. De reactie op deze drumlampen waren zo goed dat we 2e hands en vintage drumstellen zijn gaan kopen om daar drumlampen van te maken in ons drumlampen atelier.

Zo is VINTAGEDRUMLIGHTS ontstaan. Nu maken wij in onze vrije tijd bijzondere drumlampen van vintage en/of gebruikte drumstellen, trommels en bekkens.  Iedere drumlamp is dus uniek en heeft zijn eigen “muzikale” historie en misschien wel eigen muzikale reis gemaakt.

We hebben een grote diversiteit aan lampen. Veel verschillende soorten hanglampen,  staande lampen, bijzettafels, items van hout en nog veel meer.  De liefde voor muziek is in iedere lamp terug te zien. Onze lampen stralen zelfs zonder dat het licht brandt. Maar als de lampen aan zijn, dan zijn ze het echte stralende middelpunt.  Kijk eens lekker rond in onze webshop.

Als je vragen heeft of speciale wensen, laat het ons weten via het contact formulier. Dan kunnen we bekijken of we aan die wens kunnen voldoen.