Over ons atelier

Over ons atelier

Hier vertellen we graag even wat over ons atelier.

Drummen is van jong af aan altijd al een heerlijke hobby geweest. Lekker muziek maken op dat mooie instrument. Op een gegeven moment kwam het idee om van mijn eerste “middelbare school” drumstel lampen te maken. De reactie op deze drumlampen waren zo goed dat we 2e hands en vintage drumstellen zijn gaan kopen om daar drumlampen van te maken in ons drumlampen atelier.

Zo is VINTAGEDRUMLIGHTS ontstaan. Nu maken wij in onze vrije tijd bijzondere drumlampen van vintage en/of gebruikte drumstellen, trommels en bekkens.  Iedere drumlamp is dus uniek en heeft zijn eigen “muzikale” historie en misschien wel eigen muzikale reis gemaakt.

We hebben een grote diversiteit aan lampen. Veel verschillende soorten hanglampen,  staande lampen, bijzettafels, items van hout en nog veel meer.  De liefde voor muziek is in iedere lamp terug te zien. Onze lampen stralen zelfs zonder dat het licht brandt. Maar als de lampen aan zijn, dan zijn ze het echte stralende middelpunt.  Kijk eens lekker rond in onze webshop.

Onze werkwijze:

In onze webshop kan je je bestelling plaatsen. Je kunt kiezen uit betalen via bankoverschrijving of via Paypal. Nadat je je bestelling hebt geplaats krijg je van ons een e-mail met daarin de betaalinstructie mocht je voor bankoverschrijving gekozen hebben. Na ontvangst van het bedrag op onze rekening zullen we je bestelde item z.s.m. via PostNL naar je verzenden. je krijgt altijd een trackandtrace code om je pakket te kunnen volgen.

Als je vragen hebt of speciale wensen, laat het ons weten via het contact formulier. Dan kunnen we bekijken of we misschien aan die wens kunnen voldoen.