Over ons atelier

Over ons atelier

Hier vertellen we graag even over ons atelier.

Drummen is van jong af aan altijd al een heerlijke hobby geweest. Lekker muziek maken op dat mooie instrument. Op een gegeven moment kwam het idee om van mijn eerste “middelbare school” drumstel lampen te maken. De reactie op deze drumlampen waren zo goed dat we 2e hands en vintage drumstellen zijn gaan kopen om daar drumlampen van te maken in ons drumlampen atelier.

Zo is VINTAGEDRUMLIGHTS ontstaan. Nu maken wij in onze vrije tijd bijzondere drumlampen van vintage en/of gebruikte drumstellen, trommels en bekkens.  Iedere drumlamp is dus uniek en heeft zijn eigen “muzikale” historie en misschien wel eigen muzikale reis gemaakt.

We hebben een grote diversiteit aan lampen. Veel verschillende soorten hanglampen,  staande lampen, bijzettafels, items van hout en nog veel meer.  Kijk lekker rond in onze webshop.

Door het inkopen en gebruiken van drumstellen houdt je ook regelmatig goede gebruikte of vintage onderdelen, standaards , kleine onderdelen en soms ook drums over. Deze zijn uitstekend voor een 2e leven in de drumwereld. Daarom bieden we deze drum onderdelen van de vintage en/of gebruikte drumstellen aan in onze webshop.

Als u vragen heeft of speciale wensen, laat het ons weten via het contact formulier. Dan kunnen we bekijken of we aan die wens kunnen voldoen.

Interesse in een originele lamp van VintageDrumLights? Neem contact met ons op.